ASIANAJAJA TURKU JA TURUN SEUTU

Toimistomme on erikoistunut kiinteistö- ja asuntokauppariitoihin sekä rakentamista koskeviin riita-asioihin, joista meillä on yli 20 vuoden kokemus. Olemme erikoistuneet myös maaoikeudessa käsiteltäviin riita-asioihin.

Maksuton puhelintiedustelu

Kiinteistö- ja asuntokauppariidat Turku ja Turun seutu

Hoidamme erityisellä asiantuntemuksella kaikki asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyvät riita-asiat. Hoidamme asiantuntemuksella myös urakkariidat ja rakentamista koskevat riita-asiat.

Toimistollamme on yli 20 vuoden kokemus kiinteistö- ja asuntokauppariidoista, joista toimistollamme on erityistä asiantuntemusta. Teemme laajaa yhteistyötä kiinteistöalan eri asiantuntijoiden kanssa.

Selvitämme toimeksiannon alkaessa asiakkaamme oikeussuojan tarpeen ja sovimme asiakkaan kanssa tarvittavista toimenpiteistä. Pyrimme aina ensisijaisesti asiakkaamme edun mukaiseen sovinnolliseen ratkaisuun, jolloin asiakas voi päästä hyvää lopputulokseen ilman pitkää oikeudenkäyntiä.

Kiinteistön ja asunnon ostajan on tärkeää kääntyä ajoissa asianajajan puoleen, koska ostajan on vedottava virheeseen kohtuullisessa ajassa. Ostaja ei saa vedota virheeseen, ellei hän ilmoita virheestä ja siihen perustuvista vaatimuksistaan myyjälle kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita. Tämän takia on syytä kääntyä nopeasti asianajajan puoleen ettei menetä oikeutta vedota virheeseen.

Rakentamiseen liittyvät sopimukset ja riita-asiat

Toimistollamme on erityisosaamista myös rakentamiseen liittyvissä riita-asioissa. Rakentamiseen liittyvissä riita-asioissa on tärkeä kääntyä asianajajan puoleen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, koska näin voidaan turvata parhaiten asiakaan edut ja oikeudet ja välttää mahdolliset lisävahingot. Teemme näissä asioissa myös tiivistä yhteistyötä eri asiantuntijoiden kanssa.

Kauppakirjat, vuokrasopimukset ja muut kiinteistöjä koskevat sopimukset

Toimistomme laatii kiinteistöjen ja asunto-osakkeiden kauppakirjat sekä avustaa kaupan solmimisessa.

Hoidamme luotettavasti ja ammattitoidolla maanvuokrasopimusten ja muiden vuokrasopimusten laatimiset sekä muut niihin liittyvät oikeudelliset kysymykset.

Laadimme myös kiinteistöjä koskevat hallinnanjakosopimukset (paritalot ym.).

Usein kiinteistöjä koskeviin sopimuksiin liittyy sellaisia oikeudellisia kysymyksiä joiden vuoksi kannattaa kääntyä asianajajan puoleen ajoissa.

Kaupanvahvistukset

Asianajaja Vesa Thureson toimii maanmittauslaitoksen määräämänä julkisena kaupanvahvistajana, joten häneltä voi varata ajan kaupanvahvistusta varten.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Seuraa meitä Facebookissa  Olemme Facebookissa

Kerro meistä kavereillesi