Urheiluoikeus ja sopimusoikeus

Urheiluoikeuden asiantuntijana Vesa Thuresonilla yhdistyy oikeudellinen osaaminen sekä urheilun erityispiirteiden ja eri urheilulajiliittojen sääntöjen tunteminen. Hänellä on vankka kokemus urheiluoikeuden toimeksiantojen hoitamisesta.

Urheilun sisäiset säännöt voivat tietyissä tilanteissa olla urheilijan kannalta ongelmallisia ja johtaa urheilijan tai seuran kannalta kohtuttomaan tilanteeseen.

Urheilun monimutkaiset sopimukset ja niiden hallinnointi vaativat ammattitaitoista laatijaa, jotta sopimusriidoilta voitaisiin myöhemmin välttyä. Lainopillisella asiantuntija-avulla myös varmistetaan, että urheilija tai seura pystyy hyödyntämään kaikki lainsäädännön takaamat edut.

Urheiluoikeudessa urheilun sekä eri lajiliittojen säännöstöjen tunteminen on äärimmäisen tärkeä, minkä vuoksi asianajaja Vesa Thureson on panostanut tähän jo vuosien ajan. Hän valmentaa myös maajoukkueurheilija, pikajuoksija Milja Thuresonia.

Hoidamme vahvalla asiantuntemuksella sekä yksittäisten urheilijoiden, valmentajien että urheiluseurojen ja joukkueiden toimeksiannot, kuten urheilija- ja valmentajasopimukset, yhteistyösopimukset, sponsorisopimukset, yhdistysasiat, kurinpitoasiat, dopingasiat ja avustamisen urheilun oikeusturvalautakunnassa.

Urheiluoikeuden toimeksiannot koskevat usein erilaisia sopimusriitoja ja sopimusneuvotteluja, sekä seurojen ja lajiliittojen sääntöjä ja niiden perusteella tehtäviä päätöksiä. Pyrimme syntyneissä erimielisyystilanteissa selvittämään ensin sovinnon mahdollisuudet, koska sovintoratkaisu olisi aina paras kaikkien osapuolten kannalta. Asianajotoimisto Vesa Thureson Oy avustaa kaikissa riita- ja neuvottelutilanteissa.

Valmentaja Vesa Thureson ja urheilija Milja Thureson 2013, Nuorten 19 EM -kilpailut Rieti, jossa Milja Thureson sijoittui 100 metrillä viidenneksi.


Vesa ja Milja Thureson

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Seuraa meitä Facebookissa  Olemme Facebookissa

Kerro meistä kavereillesi