Asianajaja Turku ja Turun seutu

Yrityksille

Meiltä saat luottamuksellisesti, asiantuntevasti ja nopeasti kaikki juridiset palvelut yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin. Asianajaja Vesa Thuresonilla on vuosien kokemus yritysjuridiikan asioiden hoitamisesta, joten meiltä hoituu myös monimutkaiset toimeksiannot.

Sopimukset

Liikesopimusten solmimiseen asianajajamme apu on tarpeen, jotta asiakkaamme voivat saavuttaa erilaisissa sopimuksissa heidän tarpeitaan parhaiten palvelevan lopputuloksen. Toimistomme on laatinut yrityksille paljon vaativia sopimuksia.

Yhtiöoikeus

Laadimme osakassopimukset ja avustamme yhtiön perustamisvaiheen käytännön toimissa sekä yhtiön hallinnon suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Meiltä saat avun myös muihin yhtiöoikeudellisiin kysymyksiin liittyen niin yhtiön hallintoon, yritysjärjestelyihin, yrityskauppoihin, verotukseen kuin yhtiöoikeudellisiin riitoihinkin.

Työoikeus

Työoikeuden asiantuntevaa apuamme voi tarvita erilaisiin ongelmiin, kuten irtisanomis- tai purkamistilanteisiin, palkkakiistoihin, työsopimusten solmimiseen, työtapaturmatilanteisiin ja yhteistoimintaneuvotteluihin.

Kilpailuoikeus

Yritysten pitää toiminnaassa ottaa huomioon suomalaisessa ja EU-lainsäädännössä määritellyt kielletyt kilpailunrajoitukset, sillä kilpailunrajoituksen rikkojalle voidaan määrätä seuraamusmaksu. Avustamme kilpailuoikeudellisessa riskienhallinnassa ja neuvonnassa. Puoleemme voit kääntyä myös vahingonkorvausoikeudellisissa asioissa, jos olet kärsinyt vahinkoa esimerkiksi kilpailijan kartellin tai muun kielletyn kilpailunrajoituksen vuoksi. Asianajaja Vesa Thuresonilla on erityistä asiantuntemusta kilpailuoikedellisissa asioissa, sillä hän on vuosien ajan toiminut asianajajana muun muassa asfalttikartellioikeudenkäynnissä.

Ympäristöoikeus

Ympäristöoikeuden merkitys nyky-yhteyskunnassa on jatkuvasti kasvava ympätistönsuojelullisen tietoisuuden lisääntyessä. Oikeudenalan monimutkaistuessa ja kansainvälisen sääntelyn lisääntyessä asianajajan asiantuntemukseen on hyvä turvautua ympäristöoikeudellisissa kysymyksissä.

Yrityksen toimialaan liittyvän ympäristöoikeudellisen sääntelyn tunteminen on tärkeää, jotta yritys osaa ottaa huomioon esimerkiksi erilaiset luvat, joita toimintaan voidaan vaatia. Meiltä saat avun ja neuvonnan ympäristöoikeudellisissa asioissa ja ennakoimisessa. Avustamme myös ympäristöoikeuteen liittyvissä oikeudenkäynneissä.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Seuraa meitä Facebookissa  Olemme Facebookissa

Kerro meistä kavereillesi