Urheiluoikeus ja sopimusoikeus

Urheiluoikeuden asiantuntijana Vesa Thuresonilla yhdistyy oikeudellinen osaaminen sekä urheilun erityispiirteiden ja eri urheilulajiliittojen sääntöjen tunteminen. Hänellä on vankka kokemus urheiluoikeuden toimeksiantojen hoitamisesta.

Urheilun sisäiset säännöt voivat tietyissä tilanteissa olla urheilijan kannalta ongelmallisia ja johtaa urheilijan tai seuran kannalta kohtuttomaan tilanteeseen.

Urheilun monimutkaiset sopimukset ja niiden hallinnointi vaativat ammattitaitoista laatijaa, jotta sopimusriidoilta voitaisiin myöhemmin välttyä. Lainopillisella asiantuntija-avulla myös varmistetaan, että urheilija tai seura pystyy hyödyntämään kaikki lainsäädännön takaamat edut.

Urheiluoikeudessa urheilun sekä eri lajiliittojen säännöstöjen tunteminen on äärimmäisen tärkeä, minkä vuoksi asianajaja Vesa Thureson on panostanut tähän jo vuosien ajan. Hän valmentaa myös maajoukkueurheilija, pikajuoksija Milja Thuresonia.

Hoidamme vahvalla asiantuntemuksella sekä yksittäisten urheilijoiden, valmentajien että urheiluseurojen ja joukkueiden toimeksiannot, kuten urheilija- ja valmentajasopimukset, yhteistyösopimukset, sponsorisopimukset, yhdistysasiat, kurinpitoasiat, dopingasiat ja avustamisen urheilun oikeusturvalautakunnassa.

Urheiluoikeuden toimeksiannot koskevat usein erilaisia sopimusriitoja ja sopimusneuvotteluja, sekä seurojen ja lajiliittojen sääntöjä ja niiden perusteella tehtäviä päätöksiä. Pyrimme syntyneissä erimielisyystilanteissa selvittämään ensin sovinnon mahdollisuudet, koska sovintoratkaisu olisi aina paras kaikkien osapuolten kannalta. Asianajotoimisto Vesa Thureson Oy avustaa kaikissa riita- ja neuvottelutilanteissa.

Valmentaja Vesa Thureson ja urheilija Milja Thureson 2013, Nuorten 19 EM -kilpailut Rieti, jossa Milja Thureson sijoittui 100 metrillä viidenneksi.


Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Asianajotoimisto Vesa Thureson Oy
Vistantie 6 A 6
21530 PAIMIO

Y-tunnus: 2525723-2
Puh: 02-4734250

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Asianajotoimisto Vesa Thureson Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Olemme Facebookissa

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa