Asianajaja Turku ja Turun seutu

Yrityksille

Meiltä saat luottamuksellisesti, asiantuntevasti ja nopeasti kaikki juridiset palvelut yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin. Asianajaja Vesa Thuresonilla on vuosien kokemus yritysjuridiikan asioiden hoitamisesta, joten meiltä hoituu myös monimutkaiset toimeksiannot.

Sopimukset

Liikesopimusten solmimiseen asianajajamme apu on tarpeen, jotta asiakkaamme voivat saavuttaa erilaisissa sopimuksissa heidän tarpeitaan parhaiten palvelevan lopputuloksen. Toimistomme on laatinut yrityksille paljon vaativia sopimuksia.

Yhtiöoikeus

Laadimme osakassopimukset ja avustamme yhtiön perustamisvaiheen käytännön toimissa sekä yhtiön hallinnon suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Meiltä saat avun myös muihin yhtiöoikeudellisiin kysymyksiin liittyen niin yhtiön hallintoon, yritysjärjestelyihin, yrityskauppoihin, verotukseen kuin yhtiöoikeudellisiin riitoihinkin.

Työoikeus

Työoikeuden asiantuntevaa apuamme voi tarvita erilaisiin ongelmiin, kuten irtisanomis- tai purkamistilanteisiin, palkkakiistoihin, työsopimusten solmimiseen, työtapaturmatilanteisiin ja yhteistoimintaneuvotteluihin.

Kilpailuoikeus

Yritysten pitää toiminnaassa ottaa huomioon suomalaisessa ja EU-lainsäädännössä määritellyt kielletyt kilpailunrajoitukset, sillä kilpailunrajoituksen rikkojalle voidaan määrätä seuraamusmaksu. Avustamme kilpailuoikeudellisessa riskienhallinnassa ja neuvonnassa. Puoleemme voit kääntyä myös vahingonkorvausoikeudellisissa asioissa, jos olet kärsinyt vahinkoa esimerkiksi kilpailijan kartellin tai muun kielletyn kilpailunrajoituksen vuoksi. Asianajaja Vesa Thuresonilla on erityistä asiantuntemusta kilpailuoikedellisissa asioissa, sillä hän on vuosien ajan toiminut asianajajana muun muassa asfalttikartellioikeudenkäynnissä.

Ympäristöoikeus

Ympäristöoikeuden merkitys nyky-yhteyskunnassa on jatkuvasti kasvava ympätistönsuojelullisen tietoisuuden lisääntyessä. Oikeudenalan monimutkaistuessa ja kansainvälisen sääntelyn lisääntyessä asianajajan asiantuntemukseen on hyvä turvautua ympäristöoikeudellisissa kysymyksissä.

Yrityksen toimialaan liittyvän ympäristöoikeudellisen sääntelyn tunteminen on tärkeää, jotta yritys osaa ottaa huomioon esimerkiksi erilaiset luvat, joita toimintaan voidaan vaatia. Meiltä saat avun ja neuvonnan ympäristöoikeudellisissa asioissa ja ennakoimisessa. Avustamme myös ympäristöoikeuteen liittyvissä oikeudenkäynneissä.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Asianajotoimisto Vesa Thureson Oy
Vistantie 6 A 6
21530 PAIMIO

Y-tunnus: 2525723-2
Puh: 02-4734250

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Asianajotoimisto Vesa Thureson Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Olemme Facebookissa

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa